kr. 249 ekskl. moms

Brow Enhancer – Brynserum

Ecuri Brow Enhancer brynserum

Indhold: 10 ml – 3-4 mdr. forbrug

Må kun anvendes til øjenbryn

kr. 249 ekskl. moms

Brow Enhancer – Brynserum

Varenummer 37 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

I produktet er der nok til 3-4 måneder. Bivirkningsfri.

Indhold: 10ml

Mangel af hår i øjenbrynet kan være forårsaget af mange ting, herunder bl.a. overplukning og få, tynde hår fra naturens side. Øjenbrynet er et af ansigtets største karakteristika. Udfases fylden i brynet, kan ansigtsudtrykket let fremstå tomt og uden personlige kendetegn. Farvning af bryn giver kun stærkt begrænset virkning ved få, tynde og svage hår, og skaber ikke grobund for et flottere bryn over tid.

Udover at være rig på e-vitamin og have alle de positiv effekter og ingredienser som Super Lash, indeholder Brow Enhancer også kamfer og eukalyptus, for at kunne penetrere hårsækkene. Det er en nødvendighed for at opnå den ønskede effekt, da Brow Enhancer, modsat Super Lash, smøres direkte på huden, og ikke påføres slimhinder. Produktet består af 100 % planteekstrakter, inklusiv antioxidanter og fedtsyrer, som sikrer et yderst allergivenligt produkt. Rens huden for make-up omkring øjenbrynene og skyl med varmt vand. Påfør dagligt et tyndt lag med lette opadgående strøg, og massér produktet ind. Vi anbefaler brug inden nattesøvn, for at produktet kan virke henover natten. Næste morgen skyl da øjenbrynet med varmt vand hvis der sidder rester. Resultatet ses allerede efter ganske få uger. Brow Enhancer giver dig de kraftige, fyldige bryn du altid har drømt om. Produktet har specielt god effekt på overplukning og tynde hår fra naturens side. Kombinér brugen af produktet med en professionel permanent make-up behandling, for at skabe smukke, fyldige og naturlige bryn.

Sammen med få dråber olivenolie (og evt. ricinus-, rosmarin-, kokosolie og aloe vera), kan du med, ligeledes få dråber Brow Enhancer, lave en brynmaske. Massér blandingen ind i brynet i to minutter og lad det efterfølgende side i 30 minutter. Nyd et velfugtet og næringsrigt bryn vækste naturligt den næste tid.

Ligesom Super Lash, opnås det fulde potentiale i takt med alle hår har været igennem den anagene og catagene fase, hvilket typisk tager 4-8 uger.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.