Permanent makeup uddannelse - Øjenbryn

Vi tilbyder en uddannelse i permanent makeup øjenbryn af højeste kvalitet. Uden kompromis, hvor du tilegner dig de evner der skal til for at skabe en god forretning hvor du udfører det du er passioneret omkring. Din drøm!

Uddannelsen giver dig:

fra 38.500 kr.

ex. moms.

Se vores andre permanent makeup uddannelser

Derfor skal du vælge os!

Vi tilbyder en uddannelse i permanent makeup øjenbryn af højeste kvalitet. Uden kompromis, hvor du tilegner dig de evner der skal til for at skabe en god forretning hvor du udfører det du er passioneret omkring. Din drøm!

Og det kræver en kombination af ens drøm og passion, for permanent makeup er svær at lære, og derfor er det ikke nok at deltage i enkelte kursus dage i øjenbryn. Du skal udover de timer med fysisk fremmøde hos os, bruge adskillige timer på at øve hjemmefra. Vi anbefaler 1-2 timer dagligt i den givne uddannelses periode. Jo mere du øver dig, jo hurtigere vil du opnå succes i at udføre øjenbryn på et højt niveau der i så fald helt naturligt vil skabe en god forretning.

For at sikre du får den opmærksomhed du har brug for, garanterer vi at vi maks. har 3 deltagere på et hold, hvilket er unikt hos os, da de fleste har op til 5 på ét hold.

Hos Art by Nikka Academy undervises du udelukkende af Nikka, uanset om du deltager på basis eller advanced uddannelse. Nikka har 10 års erfaring som kosmetisk tatovør og underviser, og lever derfor optil de fremsatte krav af bekendtgørelse af 22 maj 2021 jf. §5

PermanentE øjenbryn

Premium uddannelse

Pakken indeholder
Uddannelse: kr. 37.000 | Fuld produktpakke kr. 6.000 (værdi kr. 9.000) | Derma Medical 3 maskine kr. 15.000 | Lovpligtig hygiejne kursus kr.1.500

Vi anvender Derma Medical 3

59.500 kr.

ex. moms.

Basis uddannelse

Pakken indeholder
Uddannelse: kr. 37.000 | Lovpligtig hygiejne kursus kr.1.500

38.500 kr.

ex. moms.

Der tages forbehold for prisændringer. Alle tilmeldinger er bindende og der refunderes ikke efter bekræftet kursusstart. Det er ikke muligt at få refunderet grundet sygdom. Eventuel erstatningsdag for fravær eller ved sygdom koster kr. 5.000 ekskl. moms.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.

Folk vælger Art by Nikka Academy

Afspil video

Det er typisk kosmetologer og frisører der starter på uddannelse i permanent makeup. Men der er ingen regler eller krav for hvilken baggrund du skal have for at deltage på vores uddannelser. Det er dog en fordel hvis du i forvejen har en klinik og adgang til kunder, i forhold til at komme godt i gang. Men det er også en god forudsætning hvis du har deltaget i brow lamination kursus, hvor du lærer omkring optegningsteknikker, form og farve. Men intet af det er et krav, blot fordele.

Uanset hvad bliver du undervist og trænet i alt det du har brug for, uanset din nuværende baggrund.

Vores uddannelse indeholder de fremsatte uddannelseskrav af bekendtgørelse af 22 maj 2021, jf. §3, 4, 5, 6, 7

Det betyder at du i løbet af uddannelsen i permanent makeup øjenbryn vil gennemgå de lovmæssige krav til mængde af teoretisk indhold, og superviserede behandlinger på uddannelsesstedet, samt træning hjemmefra på både modeller og latex. Du skal derfor kunne have modeller ca. 1,5-2 mdr. inde i forløbet, enten hos dig selv eller på en klinik, og på egne modeller.

 • Optegning af øjenbryn
 • Farvelægning og blækteknologi
 • Hudens opbygning, herunder anatomi og fysiologi
 • Hudtyper
 • Lovgivning, myndighedskrav og forbrugerinformation
 • Grundlæggende teori om kosmetisk tatovering, apparaturlære, produktkendskab og ingrediensteknologi
 • Behandlingsteknikker, som fx hastighed, nålevinkel og valg af nåle.
 • Oplæring i kundefortegnelse
 • Oplæring i mundtlig og skriftlig information og potentielle risici ved kosmetisk tatovering
 • Praktisk træning på modeller i to forskellige teknikker
 • 1 dags lovpligtig hygiejneuddannelse i regler fastsat af Statens Serum Institut, jf. bekendtgørelse nr. 1651 af 20/12/2019


Uddannelsen i permanent makeup øjenbryn tager ca. 3 måneder at gennemføre.

Afslutningsvis modtager du et certifikat der lever optil den gældende lovgivning. Dog kun hvis eksamen bestås på den sidste dag. Hvis ikke har man maks. 3 måneder til at modtage ekstra undervisning og bestå.

Uddannelsen foregår enten i vores undervisningslokaler i Silkeborg eller i vores lokaler i Ringsted.

Ved tilmelding til uddannelse opkræves du et ikke refunderbart depositum på 5.000 kr. ekskl. moms. Restbeløbet forfalder 3 uger inden uddannelsesstart, og dette refunderes ikke ved udeblivelse eller framelding.

Hvis vi har mindre end 3 tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at flytte datoerne, hvor det er muligt at få refunderet depositummet efter ønske.

Er en nyere og absolut opgraderet udgave af de gamle skyggebryn kendt som ”Powder Brows”. Den største forskel er optimering af udtrykket, da Powder Brows er en massiv skygge, der giver et lidt tungt makeupudtryk med skarpe definerede kanter.

Først og fremmest udføres Ombre Brows, ligesom Nano Hairstrokes, med en nano-nål, som gør det muligt at lave pixelering istedet. Derfor kan der laves soft shading, men også en mere dyb og makeup-lignende shading. Uanset hvad fremstår det som en transparant og meget naturlig udgave. Vigtigst af alt er selve Ombre effekten. Denne effekt fjerner de skarpe kanter, og metoden giver et meget naturlig udtryk eller et smukt makeup-udtryk alt efter ønske.

Denne metode kan ikke mindst anvendes på alle hudtyper og holder sig skarp i min. 1 år og slider ikke på huden.

Metoden kræver 2-3 behandlinger.

Hårstrå udført med maskine. Den nyeste trend og teknik indenfor hårstrå.

Microblading er efterhånden udfaset, da det ødelagde de flestes hud, ikke egnede sig til særlig mange hudtyper, samt kort holdbarhed.

Efter Nano-nålens indtræden har det ændret en del på mulighederne for at lave hårstråteknikken. Med den supertynde 0,25 mm nål er det muligt at lave ultra-tynde hårstrå på selv den tykke hudtype, og indimellem fungerer teknikken sågar på fedtede hudtyper. På moden og meget tynd hud er det også muligt at lave perfekte hårstrå med denne teknik. Desuden holder det sig oftest perfekt i 1 år, uden at ødelægge huden.

Til forskel fra Microblading har du altid et perfekt resultat efter 2 behandlinger, og kan anvende teknikken på stort set alle hudtyper!

Metoden kræver 2-3 behandlinger

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri Cosmetics siden august 2013, som stadig er vores foretrukne ene-leverandør.

Pigmenterne er organiske, og er godkendt i henhold til REACH lovgivningen og maskinerne CE godkendte.

Alle produkterne kan du købe direkte på vores webshop