Permanent Makeup uddannelse - Eyeliner

Eyeliner er over de seneste år blevet enormt populært. Det er primært takket være de nyeste teknikker indenfor netop dette. Nu kan eyeliner laves helt overfladisk i hudlaget, sådan at den ikke fremstår blålig. Selv efter adskillige år vil den fremstå flot, sort og stadig helt naturlig.

Uddannelsen giver dig:

Pris 17.000 kr.

ex. moms.

Se vores andre permanent makeup uddannelser

Derfor skal du vælge os!

Indenfor permanent makeup er der tre områder der fuldender det man kan tilbyde i sin forretning. Øjenbryn, læber og eyeliner.

Eyeliner er over de seneste år blevet enormt populært. Det er primært takket være de nyeste teknikker indenfor netop dette. Nu kan eyeliner laves helt overfladisk i hudlaget, sådan at den ikke fremstår blålig. Selv efter adskillige år vil den fremstå flot, sort og stadig helt naturlig.

Desuden har eyeliner den helt unikke fordel, at den kan placeres helt nede mellem øjenvipperne og på den måde laves en ”vippefortætning”. Det er stort set umuligt at lægge sin makeup her, især uden den tværer ud hurtigt igen. En vippefortætning er desuden også for dem der normalt ikke går med eyeliner, da den blot laver en fortætning og indramning af øjet.

En eyeliner eller vippefortætning kan som udgangspunkt laves præcis som det ønskes. Men du vil blive uddannet i at rådgive din kunde om at få den tilpasset hendes øje bedst muligt. Her skal det nemlig vurderes hvor stort øjet er, og selve formen på det. Det er vigtigt at finde den rigtige løsning, og endelig ikke lave den for bred eller med for meget vinge da den holder for altid, og kun vil falme en anelse over tid.

For at sikre du får den opmærksomhed du har brug for, garanterer vi at vi maks. har 4 deltagere på et hold, hvilket er unikt hos os, da de fleste har op til 5-6 på ét hold.

Hos Art by Nikka Academy undervises du udelukkende af Nikka, uanset om du deltager på basis eller advanced uddannelse. Nikka har 10 års erfaring som kosmetisk tatovør og underviser, og lever derfor optil de fremsatte krav af bekendtgørelse af 22 maj 2021 jf. §5

Permanent Eyeliner

Premium uddannelse

Pakken indeholder
Uddannelse: kr. 17.000 | Produkter er ikke inkluderet

17.000 kr.

ex. moms.

Der tages forbehold for prisændringer. Alle tilmeldinger er bindende og der refunderes ikke efter bekræftet kursusstart. Det er ikke muligt at få refunderet grundet sygdom. Eventuel erstatningsdag for fravær eller ved sygdom koster kr. 5.000 ekskl. moms.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.

Folk vælger Art by Nikka Academy

Vi anbefaler til enhver tid at du starter ud med at tage basisuddannelsen i øjenbryn, og ikke starter ud med eyeliner. Derfor vil vi anbefale dig om at besøge dette afsnit og læse om denne.

Da kan du udvide med eyelinerteknikken 1-3 mdr. efter endt brynuddannelse.

Vores uddannelse indeholder de fremsatte uddannelseskrav af bekendtgørelse af 22 maj 2021, jf. §3, 4, 5, 6, 7

Det betyder at du i løbet af uddannelsen i permanent makeup eyeliner vil gennemgå de lovmæssige krav til mængde af teoretisk indhold, og superviserede behandlinger på uddannelsesstedet, samt træning hjemmefra på både modeller og latex. Du skal derfor kunne have egne modeller under forløbet, enten hos dig selv eller på en klinik.

Du vil blive grundigt oplært i:

  • Farvelægning og blækteknologi
  • Hudens opbygning, herunder anatomi og fysiologi
  • Hudtyper
  • Lovgivning, myndighedskrav og forbrugerinformation (hvis ikke du har dette i forvejen)
  • Grundlæggende teori om kosmetisk tatovering, apparaturlære, produktkendskab og ingrediensteknologi
  • Behandlingsteknikker, som fx hastighed, nålevinkel og valg af nåle.
  • Oplæring i kundefortegnelse (hvis ikke du har dette i forvejen)
  • Oplæring i mundtlig og skriftlig information og potentielle risici ved kosmetisk tatovering
  • Praktisk træning på modeller superviseret af Nikka
  • 1 dags lovpligtig hygiejneuddannelse i regler fastsat af Statens Serum Institut, jf. bekendtgørelse nr. 1651 af 20/12/2019 (hvis ikke du har dette i forvejen)

Afslutningsvis modtager du et certifikat der lever optil den gældende lovgivning. Dog kun hvis teoretisk og praktisk eksamen bestås på den sidste dag. Hvis ikke har man maks. 3 måneder til at modtage ekstra undervisning og bestå.

Foregår enten i vores træningslokaler i Silkeborg eller i vores lokaler i Ringsted.

I basisuddannelse oplæres du ”kun” i vippefortætning, og lidt bredde, samt nedre eyeliner. Du vil dog blive introduceret for vinger, så dette kan øves på latex. Du vil også blive introduceret for en lettere shading teknik, til dem der ikke ønsker en skarp kant, eller gerne vil have en faded nedre eyeliner.

Når ovenstående mestres kan du tilmelde dig vores ”advanced” uddannelse i eyeliner, og lære at lave cleopatra vinger, meget bredde som kræver optegningsteknikker, og shading.

ECURI COSMETICS

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri Cosmetics siden august 2013, som stadig er vores foretrukne ene-leverandør.

Pigmenterne er organiske, og er godkendt i henhold til REACH lovgivningen og maskinerne CE godkendte.

Produkterne kan du købe på vores webshop.

Ved tilmelding til uddannelse opkræves du et ikke refunderbart depositum på 5.000 kr. ekskl. moms. Restbeløbet forfalder 3 uger inden uddannelsesstart, og dette refunderes ikke ved udeblivelse eller framelding.

Hvis vi har mindre end 3 tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at flytte datoerne, hvor det er muligt at få refunderet depositummet efter ønske.