Permanent Makeup uddannelser

Vi tilbyder en række uddannelser indenfor permanent makeup. Uanset om du er nybegynder eller erfaren kosmetisk tatovør, har vi en række uddannelser og kurser som er tilpasset din erfaring og behov.

Uddannelserne giver dig bl.a:

Læs mere under de enkelte uddannelser

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.

Folk vælger Art by Nikka Academy

Afspil video

Hos os vælger du helt fra starten af kvalitet fremfor kvantitet.
Efter 10 års erfaring med permanent makeup uddannelse, har vi stor erfaring i at skræddersy forløb der er tilpasset de trends og teknikker der efterspørges. Alt imens vi lægger stor vægt på at du som kursist deltager i et forløb der giver dig lige præcis den mængde undervisning både praktisk og teoretisk du kan rumme og anvende. Senere er det muligt at deltage på yderligere permanent makeup kursus, eller i advanced teknikker.

Med den personlige kontakt og sparring vi vægter meget højt, vil vi løbende aftale hvilket tempo vi skal tage netop din uddannelse i. Dette for at undgå et tempo du ikke kan følge med i.
Det er ikke muligt at tilmelde sig mere end et område ad gangen.
Det er nemlig ikke muligt at kunne rumme mere end ét område ad gangen, da permanent makeup er rigtig svært at lære at lave.

Vi sørger for at du bliver mester i at udføre øjenbryn, inden du går videre med noget nyt. I dit tempo.

Hvis du virkelig gerne vil være den bedste indenfor permanent makeup, kræver det du uddanner dig løbende. Advanced teknikker vil hæve dit niveau, lære dig de nyeste teknikker indenfor det ønskede område og give dig fornyet motivation.

Vi garanterer dig, at vi kan lære dig de allernyeste trends og tendenser indenfor permanent makeup. Du kan både tilmelde dig advanced uddannelser online, men det er også muligt at tilkøbe ”praktisk træning på model”, superviseret af Nikka. Desuden vil onlinedelen være tilgængelig i en periode efter købt adgang, som er et fantastisk opslagsværktøj.

Pigmenterne er organiske og maskinerne CE godkendte.
Produkterne kan du købe på vores webshop.

Undervisningen foregår enten i vores træningslokaler i Silkeborg eller i vores lokaler i Næstved.

Ved tilmelding til uddannelse opkræves du et ikke refunderbart depositum på 5.000 kr. ekskl. moms. Restbeløbet forfalder 3 uger inden uddannelsesstart, og dette refunderes ikke ved udeblivelse eller framelding.

Hvis vi har mindre end 3 tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at flytte datoerne, hvor det er muligt at få refunderet depositummet efter ønske.