uddannelse permanent makeup

Kontakt os

Brokbjergvej 8a
8600 Silkeborg

Klinik i Silkeborg

At arbejde med Permanent Make-up er et ansvarsfuldt arbejde, som kræver komplekse færdigheder. Det er behandlerens viden der udgør resultatet af behandlingen. Step by step vil vores unikke og intensive uddannelsesprogram introducere dig for alt den viden og de færdigheder, der muliggør at du kan få succes.

Master træner Nikka Vinther-Jensen har siden starten af 2013 undervist i Permanent Makeup. Nikka er internationalt uddannet i de mest avancerede teknikker indenfor mikropigmentering. Nikka uddanner sig løbende for at sikre det absolutte højeste niveau. Dette gælder både indenfor kvalitet, sikkerhed og vigtigst af alt, at følge den innovative udvikling indenfor Permanent Makeup. Vi vil altid at være et skridt foran og kunne lære dig de nyeste teknikker.

Nikka Vinther Krüger

Art by Nikka er ejet af Nikka Vinther Krüger, som har mange års erfaring med Permanent makeup og anses som én de dygtigste i landet. Nikka har gennemgået en lang række Internationale uddannelser og kurser og har løbende udviklet sine færdigheder og nye teknikker, som både behandler, Mastertræner, men også som underviser i Permanent makeup på vores eget, Art by Nikka – Academy.

Nikka er yderst professionel og ved alt hvad der er at vide omkring Permanent makeup, og er meget grundig omkring rådgivning og vejledning, da Permanent makeup for nogle kan være en stor beslutning. Nikka er enormt dygtig til at finde den rette løsning og behandling, på en behagelig og uformel måde, så du føler dig tryg og afslappet med behandlingen.

Nikka Vinther Krüger