Advanced Permanent Makeup uddannelse - Nano Ombre Brows

Disse teknikker henvender sig til dig der i forvejen er uddannet i permanent makeup øjenbryn. Dette er altså ikke for nybegyndere, da vil disse teknikker være for svære for dig at mestre. Vi anbefaler at du har min. 6 mdrs. erfaring inden du bevæger dig ud i advanced teknikker. Denne uddannelse er både for dig der er uddannet hos os, eller hos et andet uddannelsessted og derfor konvertere.

Uddannelsen giver dig:

fra 2.500 kr.

ex. moms.

Se vores andre advanced permanent makeup uddannelser

Advanced Nano Ombre Brows

Er en nyere og absolut opgraderet udgave af de gamle skyggebryn kendt som ”Powder Brows”. Den største forskel er optimering af udtrykket, da Powder Brows er en massiv skygge, der giver et lidt tungt makeupudtryk med skarpe definerede kanter.

Først og fremmest udføres Ombre Brows, med en nano-nål (0,25-0,30 mm. i diameter), som gør det muligt at lave pixelering i stedet. Derfor kan der laves soft shading, men også en mere dyb og makeup-lignende shading. Vigtigst af alt er selve Ombre effekten. Denne effekt fjerner de skarpe kanter, ved at fade kanten. Dermed giver det et meget naturlig udtryk eller et smukt makeup-udtryk alt efter ønske.

Forskellen på Basic Ombre Brows og Advanced Ombre Brows, er især nålen. Som nybegynder arbejdes der med en tykkere nål på 0,4 mm. i diameter. Når du går over til Nano nålen, vil ens arbejde gå hurtigere, huden bliver mindre traumatiseret, og dermed hele bedre. Det er også muligt at lave det endnu mere soft og pixeleret med nano nålen.

Denne metode kan anvendes på alle hudtyper og holder sig skarp i min. 1 år og slider ikke på huden.

Metoden kræver 2 behandlinger.

Nano Ombre Brows

Modul 1

Pakken indeholder
Uddannelse: kr. 2.500 | Kurset foregår online

2.500 kr.

ex. moms.

Modul 1 og 2

Pakken indeholder
Uddannelse: kr. 4.500 | Kurset foregår online og med praktisk superviseret undervisning

4.500 kr.

ex. moms.

Der tages forbehold for prisændringer. Alle tilmeldinger er bindende og der refunderes ikke efter bekræftet kursusstart. Det er ikke muligt at få refunderet grundet sygdom. Eventuel erstatningsdag for fravær eller ved sygdom koster kr. 5.000 ekskl. moms.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.

Folk vælger Art by Nikka Academy

Kurset indeholder 2 moduler, hvor modul 2 er et tilvalg.

Modul 1

Grundig onlineundervisning i teori & demobehandling:

  • Teori for Ombre brows og brows generelt
  • Gennemgang af Ecuri’s Xtreme pigmenter
  • Valg af nål
  • Optegning af bryn
  • Træning på latex
  • Fuld demobehandling af Ombre Brows


Modul 2 (tilkøb)

Praktisk træning på model superviseret af Nikka (4 timer)

Foregår enten i vores træningslokaler i Silkeborg eller i vores faciliteter i Ringsted.