Permanent Makeup uddannelse - Læber

Læber er blevet meget populære, og især efter populariteten indenfor forstørrelse af læberne med fillers, har flere fået øjnene op for at farvning af dem i mange henseender er en bedre løsning, da fyldige farveløse læber kan virke små.

Uddannelsen giver dig:

fra 17.000 kr.

ex. moms.

Se vores andre permanent makeup uddannelser

Derfor skal du vælge os!

Ønsker du at udvide dine kompetencer indenfor permanent makeup med teknikken læber?

Læber er blevet meget populære, og især efter populariteten indenfor forstørrelse af læberne med fillers, har flere fået øjnene op for at farvning af dem i mange henseender er en bedre løsning, da fyldige farveløse læber kan virke små.

Vi anbefaler at den teknik du lære næst efter øjenbryn er læber. Dog anbefaler vi også at der går min. 3 måneder fra du har afsluttet din øjenbrynsuddannelse til du går i gang med læber.

Vi anbefaler også altid at du starter ud med at tage uddannelsen i øjenbryn. Det er her 90% af kundegrundlaget ligger. Vores uddannelser er også bygget op omkring at du starter ud med øjenbryn. Da der ingen grund er til at gentage en masse teori på læber og efterfølgende eyelineruddannelsen.

Det betyder også, at hvis du alligevel vælger at starte ud med læbeuddannelsen, så vil der være et tillæg i prisen på kr. 15.000 + moms for ekstra teoretisk undervisning, som du vil mangle fra uddannelsen i øjenbryn. 

For at sikre du får den opmærksomhed du har brug for, garanterer vi at vi maks. har 4 deltagere på et hold, hvilket er unikt hos os, da de fleste har op til 5-6 på ét hold.

Hos Art by Nikka Academy undervises du udelukkende af Nikka, uanset om du deltager på basis eller advanced uddannelse. Nikka har 10 års erfaring som kosmetisk tatovør og underviser, og lever derfor optil de fremsatte krav af bekendtgørelse af 22 maj 2021 jf. §5

PermanentE læber

Premium uddannelse

Pakken indeholder
Uddannelse: kr. 17.000 | Fuld produktpakke kr. 3.000 (værdi kr. 5.000) | Bemærk, at hvis ikke du i forvejen er uddannet i øjenbryn er prisen + 15.000 ex moms

20.000 kr.

ex. moms.

Basis uddannelse

Pakken indeholder
Uddannelse: kr. 17.000 | Bemærk, at hvis ikke du i forvejen er uddannet i øjenbryn er prisen + 15.000 ex moms

17.000 kr.

ex. moms.

Der tages forbehold for prisændringer. Alle tilmeldinger er bindende og der refunderes ikke efter bekræftet kursusstart. Det er ikke muligt at få refunderet grundet sygdom. Eventuel erstatningsdag for fravær eller ved sygdom koster kr. 5.000 ekskl. moms.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.

Folk vælger Art by Nikka Academy

Afspil video

Det er typisk kosmetologer og frisører der starter på uddannelse i permanent makeup. Men der er ingen regler eller krav for hvilken baggrund du skal have for at deltage på vores uddannelser. Det er dog en fordel hvis du i forvejen har en klinik og adgang til kunder, i forhold til at komme godt i gang. Men det er også en god forudsætning hvis du har en fortid som makeupartist, eller er god til at tegne, da har du en naturlig sans for æstetik, form, farve og symmetri. Men intet af det er et krav, blot fordele.

Uanset hvad bliver du undervist og trænet i alt det du har brug for, uanset din nuværende baggrund.

Vores uddannelse indeholder de fremsatte uddannelseskrav af bekendtgørelse af 22 maj 2021, jf. §3, 4, 5, 6, 7

Det betyder at du i løbet af uddannelsen i permanent makeup læber vil gennemgå de lovmæssige krav til mængde af teoretisk indhold, og superviserede behandlinger på uddannelsesstedet, samt træning hjemmefra på både modeller og latex. Du skal derfor kunne have egne modeller under forløbet, enten hos dig selv eller på en klinik.

Du vil blive grundigt oplært i:

 • Optegning af læber
 • Farvelægning og blækteknologi
 • Hudens opbygning, herunder anatomi og fysiologi
 • Hudtyper
 • Lovgivning, myndighedskrav og forbrugerinformation (hvis ikke du har dette i forvejen)
 • Grundlæggende teori om kosmetisk tatovering, apparaturlære, produktkendskab og ingrediensteknologi
 • Behandlingsteknikker, som fx hastighed, nålevinkel og valg af nåle.
 • Oplæring i kundefortegnelse (hvis ikke du har dette i forvejen)
 • Oplæring i mundtlig og skriftlig information og potentielle risici ved kosmetisk tatovering
 • Praktisk træning på modeller i to forskellige teknikker
 • 1 dags lovpligtig hygiejneuddannelse i regler fastsat af Statens Serum Institut, jf. bekendtgørelse nr. 1651 af 20/12/2019 (hvis ikke du har dette i forvejen)

Afslutningsvis modtager du et certifikat der lever optil den gældende lovgivning. Dog kun hvis teoretisk og praktisk eksamen bestås på den sidste dag. Hvis ikke har man maks. 3 måneder til at modtage ekstra undervisning og bestå.

Foregår enten i vores træningslokaler i Silkeborg eller i vores lokaler i Ringsted.

Ved tilmelding til uddannelse opkræves du et ikke refunderbart depositum på 5.000 kr. ekskl. moms. Restbeløbet forfalder 3 uger inden uddannelsesstart, og dette refunderes ikke ved udeblivelse eller framelding.

Hvis vi har mindre end 3 tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at flytte datoerne, hvor det er muligt at få refunderet depositummet efter ønske.

For at mestre læber skal de grundlæggende teknikker være på plads. Det kræver grundig forståelse af dybden, du arbejder i, samt hvordan de anvendte pigmenter heler for at få det bedste resultat. Desuden er det svært at tegne læber symmetriske. Med andre ord, kræver det stor dygtighed at udføre læbebehandling med et godt resultat.

Soft Lips er for dig, som er nybegynder i læber. Det betyder at det er denne teknik du starter med lære.

Som resultat heraf skaber du et par smukke læber, som vil fremstå veldefinerede og i harmoni med resten af ansigtet og udtrykket. Du lærer at lave en helt naturlig ”lipgloss”- effekt, hvor læben tilføres farve i dens naturlige form, og uden en skarp kant, men stadig veldefinerede.

Metoden kræver 2-3 behandlinger.

Med denne metode er det muligt at ændre på størrelsen af den naturlige læbe, forbedre symmetrien og ændre på amorbuen. Her opnås der ”læbestift”-effekt. Kanten defineres med en skarp kant for at definere læbekanten mest muligt, og der tilføres meget farve til læberne.

Det kræver erfaring med læber for at udføre denne behandling med succes, og derfor er det step på i uddannelsen, når man mestrer Soft Lips teknikken.

Metoden kræver 2-3 behandlinger.

Hvis læberne har mellemstørrelse eller er større, er det muligt at tilføre Ombre effekt, hvor midten laves lysere. Ombre effekten kan anvendes på både Nano Lips og Soft Lips. Dog kun hvis der ikke er anvendt en for neutral farve. Ombre effekten skabes ved at anvende en lysere farve eller hvid. Dette tillæres i 3. fase af uddannelsen, når ovenstående teknikker er tillært og forstået.

Metoden kræver 2-3 behandlinger.

ECURI COSMETICS

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri Cosmetics siden august 2013, som stadig er vores foretrukne ene-leverandør.

Pigmenterne er organiske, og er godkendt i henhold til REACH lovgivningen og maskinerne CE godkendte.

Produkterne kan du købe på vores webshop.