Advanced Permanent Makeup uddannelse - Nano Hairstrokes

Den absolut mest trendy og moderne øjenbryn teknik indenfor permanent makeup.

En teknik der kræver mange timers øvelse for at mestre det. Men når du gør det kan du lave de mest naturlige hårstrå, på næsten alle hudtyper.
Denne teknik holder desuden i 1 år, og ødelægger ikke huden ligesom Microblading teknikken er kendt for.

Uddannelsen giver dig:

Pris 15.000 kr.

ex. moms.

Se vores andre advanced permanent makeup uddannelser

Ultra realistiske Nano Hairstrokes

Hårstrå udført med maskine er vendt tilbage. Metoden blev ellers indstillet, da Microblading for alvor ramte det danske marked, og det blev næsten alles fortrukne teknik.

Desværre viste Microblading sig at have negative konsekvenser for flere hudtyper, da flere vendte tilbage til deres årlig retouch med meget røde bryn samt små ar fra kniven. Microblading er hård ved huden og fungerer kun på en almindelig til kombineret hudtype, hvor huden hverken er for tyk eller tynd. Teknikken er heller ikke egnet til adskillige retouches, da det vil skade huden for meget hen over tid.

Efter Nano-nålens indtræden har det ændret en del på mulighederne for at lave hårstråteknikken. Med den supertynde 0,25 mm nål er det muligt at lave ultra-tynde hårstrå på selv den tykke hudtype, og i nogle tilfælde fungerer teknikken sågar på let fedtede hudtyper. På moden og meget tynd hud er det også muligt at lave perfekte hårstrå med denne teknik.

Til forskel fra Microblading har du altid et perfekt resultat efter 2 behandlinger, fuldstændig uden at skade huden!
Desuden holder det sig perfekt i 1 år, hvor microblading-teknikken allerede har brug for retouch efter 6-7 mdr.

Advanced

Denne uddannelse er for dig som i forvejen er uddannet i øjenbryn. Enten i skygge, hårstrå eller microblading. Om du er forholdsvis nybegynder eller har flere års erfaring kan du tilmelde dig denne uddannelse.

Denne teknik er svær, sværere end alt andet permanent makeup. Det er derfor forventeligt, at nogle har bruge for yderligere uddannelsesdag løbende. Men dette skræddersyer vi løbende til den enkelte.

Nano Hairstrokes

Uddannelse

Pakken indeholder
Samlet pris for 2 dages undervisning: kr. 15.000 | Produkter er ikke inkluderet i prisen | Ved tilmelding fremsendes en manual du kan følge med i under teorien. | Der fremsendes/udleveres et certifikat for gennemført uddannelse.

15.000 kr.

ex. moms.

Der tages forbehold for prisændringer. Alle tilmeldinger er bindende og der refunderes ikke efter bekræftet kursusstart. Det er ikke muligt at få refunderet grundet sygdom. Eventuel erstatningsdag for fravær eller ved sygdom koster kr. 5.000 ekskl. moms.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.

Folk vælger Art by Nikka Academy

  1. dag (kl. 10.00-17.00)

 Teori:

  • Valg af nål
  • Gennemgang af Ecuri’s Xtreme pigmenter
  • Optegning af bryn
  • Træning på latex
  • Fuld demobehandling af Nano Hairstrokes Brows
  1. dag (kl. 09.30-14.00)

Praktisk træning på 1 model superviseret af Nikka

  1. dag (kl. 09.30-14.00)

Praktisk træning på 1 model superviseret af Nikka

Afslutning med uddeling af certifikat

Foregår enten i vores træningslokaler i Silkeborg eller i vores faciliteter i Ringsted.