dermamedical3_xtremeliner

Maskiner og produkter

For at kunne deltage på uddannelserne skal du erhverve dig en maskine specielt udviklet til permanent makeup. Ligeledes anbefaler vi en række produkter som lever op til gældende lovgivning.

Pigmenterne

Ecuri’s pigmenter er sikre at arbejde med. Ikke nok med at myndighederne periodisk kontrollerer alle pigmenter og maskiner for at sikre, at de lever op til de gældende lovgivninger, så går Ecuri ikke på kompromis med kvaliteten. Ecuri udvikler selv deres pigmenter og fokuserer konstant på at optimere og forbedre kvaliteten, hvorfor du løbende vil opleve en ny generation af pigmenter.
Pigmenterne er ekstremt koncentrerede og fri for fedtbaseret fortykkelse, hvilket resulterer i hurtig optagelse i huden samt en effektiv helingsproces med minimalt tab af pigment.
Pigmenterne er organiske og indeholder ikke kunstige jernoxider, og konsistensen er nem at arbejde med. Pigmenterne er fuldstændig farvefaste og skifter ikke til rød eller blå og har en unik kold/varm kode, der nemt hjælper dig med at finde den rette undertone til den givne hudtone.
Pigmenterne er MR-resistente og strålingsfri.

Vigtigt at nævne er, at pigmenterne selvfølgelig er allergivenlige og kan anvendes på selv den sarteste hud uden problemer.

Maskinerne

For at kunne deltage på uddannelsen skal du erhverve dig en maskine specielt udviklet til Permanent Makeup. Hos Art by Nikka har vi valgt at have én maskine der opfylder alle de moderne behov.

  1. Den er lille
  2. Den er lydløs og let vibreren
  3. Kan anvende stort set alle nålesystemer på markedet
  4. Den kan køre uafbrudt uden pause


Ecuri Derma Medical mini: 15.000 ex moms

Med Derma Medical mini præsenterer Ecuri Cosmetics trendsætteren indenfor Permanent Make-up. Dette stykke værktøj er udviklet af Ecuri Cosmetics sammen med den tyske producent MT Derm.

Derma Medical mini bruger den mest avancerede digitale teknik og er udstyret med det moderne para-medikale håndstykke. Dette håndstykke er ekstremt nøjagtig, lydløs, og uden vibrationer. Nåletrykket og snittefrekvensen kan indstilles med total præcision og er digitalt styret. Som resultat heraf deponeres pigmenten i samme mængde, størrelse, dybde og afstand. Håndstykket anvender, som loven dikterer, nålepatroner med sikkerhed i hygiejne, der sikrer imod krydskontaminering. 

Derma Medical mini kan udrette meget mere end Permanent Make-up. Der kan tilsluttes en ”fraktioneret nål” til håndstykket, som gør maskinen ideel til microneedling, eller til den meget populære behandling “BB GLOW”

Betjeningspanelerne er lavet af et specielt resistent materiale overfor urenheder og bakterier.

Derma Medical mini er selvfølgelig fremstillet i henhold til ISO 9001 standard og i overensstemmelse med Europæisk Medicinsk Standard EN 13485.

Maskinen anvender vores helt unikke medicinske håndstykke, som kan anvendes til blandt anden nanonåle. Håndstykket har et udskiftelig mundstykke, der gør at den kan anvende stort set alle nålesystemer på markedet og dermed benyttes til alle de nyeste teknikker. 

Ecuri Cosmetics

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri siden august 2013, og er stadig den fortrukne leverandør, som vi udelukkende arbejder med.

Værdier

Ecuri Cosmetics BV er indbegrebet af kvalitet, passion og innovation. Vi har stor erfaring med Permanent Make-up, hvor vi, siden vores grundlæggelse i 1984, har været blandt de absolut førende inden for udviklingen af Permanent Make-up. Ecuri Cosmetics er det fortrukne valg af mange branchefolk verden over, som ønsker at arbejde med produkter af højeste kvalitet. Vi går på intet tidspunkt på kompromis med udviklingen af kvaliteten. Vi udvikler hele tiden nye teknikker, træningsmetoder og er konstant nytænkende for at løfte Permanent Make-up til et endnu højere niveau. Derfor er Ecuri Cosmetics med helt fremme med det nyeste udstyr i form af maskiner, der er udviklet specielt til at optimere behandlingerne. Vi lægger stor vægt på, at vores samarbejdspartnere er klædt ordentligt på, og vi har de bedste og stærkeste værktøjer, så vores partnere kan levere det perfekte resultat hver gang.

Team Ecuri Cosmetics

Permanent Beauty – Permanent Satisfied

ALEC KURUZC
CEO, ECURI COSMETICS BV.