Artysthandpiece2

Maskiner og produkter

For at kunne deltage på uddannelserne skal du erhverve dig en maskine specielt udviklet til permanent makeup. Ligeledes anbefaler vi en række produkter som lever op til gældende lovgivning.

Pigmenterne

Ecuri’s pigmenter er sikre at arbejde med. Ikke nok med at myndighederne periodisk kontrollerer alle pigmenter og maskiner for at sikre, at de lever op til de gældende lovgivninger, så går Ecuri ikke på kompromis med kvaliteten. Ecuri udvikler selv deres pigmenter og fokuserer konstant på at optimere og forbedre kvaliteten, hvorfor du løbende vil opleve en ny generation af pigmenter.
Pigmenterne er ekstremt koncentrerede og fri for fedtbaseret fortykkelse, hvilket resulterer i hurtig optagelse i huden samt en effektiv helingsproces med minimalt tab af pigment.
Pigmenterne er organiske og indeholder ikke kunstige jernoxider, og konsistensen er nem at arbejde med. Pigmenterne er fuldstændig farvefaste og skifter ikke til rød eller blå og har en unik kold/varm kode, der nemt hjælper dig med at finde den rette undertone til den givne hudtone.
Pigmenterne er MR-resistente og strålingsfri.

Vigtigt at nævne er, at pigmenterne selvfølgelig er allergivenlige og kan anvendes på selv den sarteste hud uden problemer.

Maskinerne

Artyst Boundless Handpiece

Med en stroke længde på 3,0 får du den mest efterspurgte længde lige nu. Her sikrer du dig, at kunne udføre de teknikker som lige nu er mest populære. Naturlig og transparent udseende med tydelige pixels!

De nye BoundLess 3.0 hybridmaskiner fra Artyst™ er de nye rockstjerner i PMU-industrien. Brug denne PMU-maskine trådløst eller kablet, alt efter hvad du foretrækker. Maskinerne har en slaglængde på 3,0 mm, hvilket giver tatoveringsspecifik kraft til PMU. Derfor anbefaler vi især denne maskine til avancerede fagfolk. Sig farvel til store traumer eller stærkt hævede resultater.

Med Artyst™ BoundLess 3.0 kan du påføre farve hurtigere og af færre omgange/passes. Du kan skabe perfekte pudderbryn og skygge, og farveintense linjer er ikke noget problem med BoundLess 3.0! BoundLess 3.0 er innovativ og alsidig.

Hvad betyder det? Den kommer med en tilslutningshætte, der er nem at sætte på til kablet strøm, og to batteripakker til trådløs brug – for maksimal frihed og op til 4 timers solid ydeevne!

Perfekt til alle teknikker og områder, læber, bryn eyeliner. Hårstrå, skyggebryn osv.

Ecuri Cosmetics

Art by Nikka ApS har været eksklusiv distributør af Ecuri siden august 2013, og er stadig den fortrukne leverandør, som vi udelukkende arbejder med.

Værdier

Ecuri Cosmetics BV er indbegrebet af kvalitet, passion og innovation. Vi har stor erfaring med Permanent Make-up, hvor vi, siden vores grundlæggelse i 1984, har været blandt de absolut førende inden for udviklingen af Permanent Make-up. Ecuri Cosmetics er det fortrukne valg af mange branchefolk verden over, som ønsker at arbejde med produkter af højeste kvalitet. Vi går på intet tidspunkt på kompromis med udviklingen af kvaliteten. Vi udvikler hele tiden nye teknikker, træningsmetoder og er konstant nytænkende for at løfte Permanent Make-up til et endnu højere niveau. Derfor er Ecuri Cosmetics med helt fremme med det nyeste udstyr i form af maskiner, der er udviklet specielt til at optimere behandlingerne. Vi lægger stor vægt på, at vores samarbejdspartnere er klædt ordentligt på, og vi har de bedste og stærkeste værktøjer, så vores partnere kan levere det perfekte resultat hver gang.

Team Ecuri Cosmetics

Permanent Beauty – Permanent Satisfied

ALEC KURUZC
CEO, ECURI COSMETICS BV.