Skift til Art by Nikka Academy

Der findes efterhånden mange udbydere på markedet af uddannelser i Permanent Make-up.
Ligesom der er langt imellem bund- og topniveauet på behandlerne, gælder det samme indenfor udbyderne af uddannelserne. Der findes alt fra 1-dags kurser til e-learning og forløb, der varer et år.
Vi oplever desværre ofte, at flere har valgt forkert og efter endt uddannelse ikke føler sig parat til at udføre behandlingerne, ligesom de har investeret mange penge i uddannelse og maskine.

Derfor tilbyder vi en fordelagtig konverteringspakke til dig, der i forvejen er uddannet i teori og praktisk træning.

Konverter til os

Tryghed

Det er meget vigtigt for os, at du føler dig tryg og sikker i de behandlinger, du ønsker at tilbyde. Derfor gør vi meget ud af, at du får præcist de værktøjer, du har behov for.

Det er et stort ansvar, vi som behandlere bærer! Vi skal huske, det er kundernes ansigter, vi behandler og foretager ændringer i.

Krav

For at få disse helt specielle priser kræver det et vist grundniveau og fremvisning af certifikater fra tidligere uddannelser. Vurderer vi, at niveauet er for lavt, henviser vi til vores basisuddannelse, da konverteringsuddannelsen ikke vil være tilstrækkelig.

Konvertering

Ud fra dine færdigheder og erfaring, laver vi sammen et skræddersyet konverteringsprogram for dig.

Konverterings maskiner

Vi tilbyder også en konverterings pakke på udstyr. Såfremt du ønsker at udskifte din maskine eller håndstykke, har vi forskellige løsninger som vi kan tilbyde dig. 

Det er vigtigt at have det rigtige udstyr i den bedste kvalitet, så behandlingerne bliver udført korrekt og med det absolut bedste resultat.