kr. 157 ekskl. moms

DHT Blocker mod hårtab

Bemærk at dette produkt kun sælges til CVR registrerede klinikker. Er du privat kunde kan produktet købes på abnikka.dk på vores webshop til private.

Ecuri DHT Blocker, stopper effektivt hårtab, helt økologisk, naturligt og uden bivirkninger. Denne version af DHT-blocker “sår” effektivt hår, ved at aktivere stamcellerne i hovedbunden, således nye hårsække opstår.

For det mest effektive resultat, kombineres Ecuri DHT-blocker med Scalp Forte, som gør hårene længere, kraftigere, mørkere og mere robuste.

Indtag én kapsel morgen og én aften. Indtagelse skal ske sammen med måltider. Hvert glas indeholder nok til én måneds brug. For bedste effekt, anbefaler vi yderligere, at produktet bruges som foreskrevet i mindst seks måneder.

Indhold: 60 kapsler (nok til 1 måned).

kr. 157 ekskl. moms

DHT Blocker mod hårtab

Varenummer 005 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

DHT er en forkortelse for dihydrotestosteron. DHT er via studier bevist at være ansvarlig for over 90 % af alt hårtab på hovedet. DHT skabes ved reaktion mellem enzymet alfa-5 og testosteron, hvor ved DHT sætter sig i hårsækkene og får dem til at svinde ind. Resultatet er håret, i den nu mindre hårsæk, bliver tyndere, kortere og mere farveløs. Den vigtigste ingrediens i Ecuri DHT Blocker er savpalme, som hæmmer omdannelsen af testosteron til DHT, men også produktionen af Alfa-5 enzymet. Produktet er rig på omega-3 fedtstyrer og har en antiinflammatorisk effekt via indhold af bl.a. brændenælderod. Biotin, eller B7-vitamin, er en anden vigtig ingrediens. Biotin sørger for, via blodbanen, at kosttilskuddet optages effektivt. Du kan finde biotin i mange hudprodukter, men ved oral indtagelse af vitaminet, optimeres egenskaben bedst. Ecuri DHT Blocker indeholder den daglige mængde anbefalede mængde biotin.

DHT fremmer androgen hårvækst, som ikke inkluderer hår på hovedet. Derfor ses det ikke sjældent hos mænd, at tyndt hår kan gå hånd i hånd med øget kropsbehåring. Kun 3 % af testosteron fra hårsække, binyrer og prostata kan omdannes til DHT, men fordi DHT er flere gange så kraftfuld og binder væsentligt længere i kroppen end testosteron, er effekten stor. Omkring 85 % mænd og 65 % kvinder rammes i gennemsnit af hårtab på verdensplan. I info om Ecuris hårvækstsera, beskrives de tre faser for hårets vækst, hvor den første fase, den anagene, er vækstfasen. Overproduktion af DHT eller mangel på blokering af omdannelsen, forkorter den anagene fase, i takt med hårsækkene svinder ind. Resultatet er, at hårene bliver stadigt tyndere og kortere. Slutkonsekvensen er rammende. Håret når ikke længere op over huden inden den telogene fase, hvor håret ikke vokser mere, sætter ind. DHT er videnskabeligt bevist at være skyld i forstørret prostata og prostatakræft. Således gik vejen til udvikling af dette produkt gennem lægelig, kunstig DHT-blokering, med bivirkninger som impotens og inkontinens, af prostatasyge mænd, hvor ved man fandt ud af, at et biprodukt af behandlingen, var nye hår på hovedet. Ecuri har videreudviklet egen DHT-blocker med 100 % naturlige, økologiske og bivirkningsfrie ingredienser.

Ecuri DHT Blocker indeholder 60 kapsler. Indtag én kapsel morgen og én aften. Det anbefales indtagelse sker sammen med måltider. Hvert glas indeholder nok til én måneds brug. For bedste effekt, anbefaler vi yderligere, at produktet bruges som foreskrevet i mindst seks måneder.

Ecuri Antihårtab Lotion og DHT Blocker skaber en stærk synergieffekt på genskabelse af stærkt, fyldigt og sundt hår. Vi anbefaler produkterne bruges sammen, for et optimalt resultat.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.