kr. 8.000 ekskl. moms

Artyst Boundless Handpiece 3.0 mm Silver Rose + 2 Batterier

Artyst Boundless Handpiece Silver Rose

Med en stroke længde på 3,0 får du den mest efterspurgte længde lige nu. Her sikrer du dig, at kunne udføre de teknikker som lige nu er mest populære. Naturlig og transparent udseende med tydelige pixels!

De nye BoundLess 3.0 hybridmaskiner fra Artyst™ er de nye rockstjerner i PMU-industrien. Brug denne PMU-maskine trådløst eller kablet, alt efter hvad du foretrækker. Maskinerne har en slaglængde på 3,0 mm, hvilket giver tatoveringsspecifik kraft til PMU. Derfor anbefaler vi især denne maskine til avancerede fagfolk. Sig farvel til store traumer eller stærkt hævede resultater.

Med Artyst™ BoundLess 3.0 kan du påføre farve hurtigere og af færre omgange/passes. Du kan skabe perfekte pudderbryn og skygge, og farveintense linjer er ikke noget problem med BoundLess 3.0! BoundLess 3.0 er innovativ og alsidig.

Hvad betyder det? Den kommer med en tilslutningshætte, der er nem at sætte på til kablet strøm, og to batteripakker til trådløs brug – for maksimal frihed og op til 4 timers solid ydeevne!

Perfekt til alle teknikker og områder, læber, bryn eyeliner. Hårstrå, skyggebryn osv.

kr. 8.000 ekskl. moms

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.