kr. 1.995 ekskl. moms

Anesten bedøvelse Mega size

Anesten bedøvelse

Optimal bedøvelse til permanent makeup. Anesten ændre ikke hudens tilstand, således huden ikke bliver rød eller hvid inden behandlingen. Bedøvelsen virker på blot 25-30 min.

Perfekt til eyeliner, læber og øjenbryn.

Anesten indeholder 10,56% ren Lidocain

Indhold 500 gr.

kr. 1.995 ekskl. moms

Anesten bedøvelse Mega size

Varenummer 77 Kategorier ,

Beskrivelse

Anesten bedøvelse.

Anesten Lidocain er en lokalbedøvelse, som hjælper med at “dræbe” nerve-enderne i din hud, hvilket forårsager midlertidig følelsesløshed i det område, som det anvendes på. Cremen anvendes i små mængder og påføres i et tyndt lag på det område der skal behandles.

Smerte lindrende creme, såsom Anesten Lidocain, arbejder ved at “lamme” nervecellerne i huden. Hvis huden bliver for følelsesløs til at føle nogen form for smerte, kan der opstå fare for personskader, i form af forbrænding. Disse procedure og retningslinjer bør altid håndteres af en autoriseret professionel behandler, der ved hvordan Anesten Lidocain skal håndteres og anvendes.

Anvendes til behandling af Permanent makeup, hårfjerning/SHR, evt. til voksbehandling.

Påføres kun på det område som skal behandles. Smør et tyndt lag på med en vatpind og afdæk området med et lille stykke husholdningsfilm, for at bedøvelsen optages optimalt i huden. Lad bedøvelsen virke i ca. 30 min. Bedøvelsen virker i ca. 60-75 min.

Indhold: 500 gr.

Lidocain: 105,6 mg.

Methylparaben: 1,5 mg.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.