kr. 300 ekskl. moms

Defender Vertix Nano Nåle 0.33mm Liner str. 01 – Medium Taper (20 stk.)

20 stk.

DarkLab Vertix Nano patronerne er specialfremstillet til at imødekomme behovene hos de mest krævende artister og har unikke detaljer som ikke kan findes hos nogen andre nåle mærker på markedet. Vertix Nano nålene er tyndere end andre nåle, hvilket gør dem perfekte til præcist permanent make-up arbejde. Deres spidser er forlængede, transparente og aftagelige for at give dig perfekt mulighed for at holde øje med blækflowet og mindre nålesjustering er nødvendig.

Herudover sikrer den indvendige spids design og materialer et godt blækflow og farvemætning i spidsen. Derfor behøver du ikke at dyppe nålene så ofte.

 

 

kr. 300 ekskl. moms

Defender Vertix Nano Nåle 0.33mm Liner str. 01 – Medium Taper (20 stk.)

Varenummer 000802 Kategori Mærke

Beskrivelse

De proprietære dobbletisidede huller på hver spidsskal skaber et dekompresserende vakuum som minimerer risikoen for sprøjt og sikrer perfekt rensning af nålene. Dette forhindrer blækken i at blandes, når der skiftes imellem farvenuancerne. DarkLabs Vertix Nano patroner er udstyret med en sikker lav spændingsmembran, som forhindrer blækket i at flyde tilbage og mindsker motorstress i din tatoveringsmaskine.

Vertix Nano patronerne er nøje designet med sigte på kvalitet og med perfekt grupperede nåle lavet af japansk kirurgisk stål. Kvaliteten af hver patron er også sikret gennem en to-trins kvalitetskontrol (maskinel og menneskelig).

Vertix Nano nåle er designet i USA af DarkLab, som også producerer velkendte mærker som FK Irons Spektra og Bellar.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.