kr. 260 ekskl. moms

Perma Blend Luxe Toasted Almond 15 ml

Overholder EU REACH forordningen og er BVL registreret.

Inspireret af Perma Blends klassiske Taupe er denne LUXE Toasted Almond en lysebrun farve og en anelse kølig og med middel dækkeevne. Den er perfekt til lysere hudtoner.

Dækkeevne: Middel

farvetemperatur/grundtone: Middel kold

Produktegenskaber: Blanding af organisk og uorganisk

Fitzpatrick: 1,2

 

kr. 260 ekskl. moms

Perma Blend Luxe Toasted Almond 15 ml

Varenummer 000738 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

 

Hvad får du: Håndlavet blæk/pigment, der vil højne resultatet af dit arbejde.

 

Derfor vil du elske den: Vores unikke pigmentblanding af højeste kvalitet og med de absolut bedste ingredienser sikrer fuld farvekoncentration og holdbarhed. Resultater, som aldrig ændrer sig.

 

Værd at vide: Farven er perfekt alene eller blandet med andre farver for at skabe en tilpasset nuance og er fremstillet for at forbedre din klients naturlige skønhed og unikke hudtone. Vores team tester alle partier for holdbarhed og sikkerhed, så du aldrig skal bekymre dig om grimme tilsætningsstoffer, eller hvordan farverne vil se ud på din klients hud. Perma Blend er fremstillet og testet på en etisk måde og er certificeret vegansk og ikke testet på dyr.

 

Vejledning: Bland den ikke med vand eller andre fortyndingsmidler. Hvis du ønsker at ændre konsistens, benyt kun Perma Blend fortyndings- eller nuanceprodukter.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.