kr. 260 ekskl. moms

Perma Blend Luxe Ready Blonde 15 ml

Overholder EU REACH forordningen.

Ready Blonde er en mere neutral farve. Den vil blive foretrukket af en stor del af de klienter, som ønsker et mere neutralt udtryk. Den bliver bare ikke bedre.

Dækkeevne: Høj

Farvetemperatur: neutralt

Produktegenskaber: Blend Fitzpatrick skala: 1,2.

kr. 260 ekskl. moms

Perma Blend Luxe Ready Blonde 15 ml

Varenummer 000711 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Hvad får du: Håndlavet blæk/pigment, der vil højne resultatet af dit arbejde.

 

Derfor vil du elske den: Vores unikke pigmentblanding af højeste kvalitet og med de absolut bedste ingredienser sikrer fuld farvekoncentration og holdbarhed. Resultater, som aldrig ændrer sig.

 

Værd at vide: Farven er perfekt alene eller blandet med andre farver for at skabe en tilpasset nuance og er fremstillet for at forbedre din klients naturlige skønhed og unikke hudtone. Vores team tester alle partier for holdbarhed og sikkerhed, så du aldrig skal bekymre dig om grimme tilsætningsstoffer, eller hvordan farverne vil se ud på din klients hud. Perma Blend er fremstillet og testet på en etisk måde og er certificeret vegansk og ikke testet på dyr.

 

Vejledning: Bland den ikke med vand eller andre fortyndingsmidler. Hvis du ønsker at ændre konsistens, benyt kun Perma Blend fortyndings- eller nuanceprodukter.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.