kr. 260 ekskl. moms

Perma Blend Luxe Coffee 15 ml

Overholder EU REACH forordningen og er BVL registreret.

En lidt koldere, perfekt farvejusteret mellemtone-brun, som du vil foretrække til mange hudtyper. Middel dækkeevne og blanding af organisk og uorganisk. Kan også anvendes som eyeliner eller til at gøre lysere farver mørkere.

Dækkeevne: Middel

Farvetemperatur: Kold

Produktegenskaber: Blent Fitzpatrick skala: 3,4, 5.

 

kr. 260 ekskl. moms

Perma Blend Luxe Coffee 15 ml

Varenummer 000718 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Hvad får du: Håndlavet blæk/pigment, der vil højne resultatet af dit arbejde.

 

Derfor vil du elske den: Vores unikke pigmentblanding af højeste kvalitet og med de absolut bedste ingredienser sikrer fuld farvekoncentration og holdbarhed. Resultater, som aldrig ændrer sig.

 

Værd at vide: Farven er perfekt alene eller blandet med andre farver for at skabe en tilpasset nuance og er fremstillet for at forbedre din klients naturlige skønhed og unikke hudtone. Vores team tester alle partier for holdbarhed og sikkerhed, så du aldrig skal bekymre dig om grimme tilsætningsstoffer, eller hvordan farverne vil se ud på din klients hud. Perma Blend er fremstillet og testet på en etisk måde og er certificeret vegansk og ikke testet på dyr.

 

Vejledning: Bland den ikke med vand eller andre fortyndingsmidler. Hvis du ønsker at ændre konsistens, benyt kun Perma Blend fortyndings- eller nuanceprodukter.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.