kr. 830 ekskl. moms

OVA Mystic Dragonfly touch 1-liner 0,23 (Nouveau Contour nåle)

10 stk.

Bemærk at denne nål kun er kompatibel med et Nouveau Contour håndstykke.

Dragonfly Touch 0.23 – perfekt til læbe- og øjenlågspigmentering.

Denne nål er den perfekte til læber og eyeliner.
En helt ny dimension af komfort når du skal skabe en let pixeleret effekt. Eller arbejde på tynd hud.

Dette er en helt ny version af akupunkturnålen, hvor der er skabt en større indgang, så farven nemt indsluses i nålen, og giver et godt pigment flow ved deponering. Du vil opleve du skal brug mindre tid på at suge farve op undervejs, og reducerer dermed tiden for pigmentering.

Den afkortede spids gør det nemmere at se nålen tydeligt.

Præcision, lethed og arbejdshastighed med en smuk pudder- og pixelfinish gør Dragonfly Touch til en fantastisk løsning for både professionelle og mindre erfarne behandlere.

kr. 830 ekskl. moms

OVA Mystic Dragonfly touch 1-liner 0,23 (Nouveau Contour nåle)

Varenummer 001053 Kategorier , , Mærke

Beskrivelse

Mystic nåle

Disse nåle er unikke, traditionelle akupunkturnåle, som er blevet udviklet på baggrund af mange års forskning. Nålene er blevet teknisk forfinet for at undgå kontaminering af kropsvæsker. Dette sikrer det højeste niveau af kundesikkerhed. Ydermere reduceres smerte og ubehag så meget som muligt.

Ved anvendelse af de nyeste teknologier sikres der høj præcision når nålen rammer huden, og giver den højeste komfort at arbejde med.

OVA Mystic Stone dart og Dragonfly tilbyder:

  1. Ekstraordinær præcision af nålespidsen. Traditionelle 3 mikron, akupunktur 1 mikron). Et passende snit der giver en garanteret perfekt penetrering af huden.
  2. Fleksibel flow af farve.
  3. Stor fleksibilitet og hårdhed af nålen.
  4. Et moderne nålepatron design, der sikrer kundes sikkerhed, øger kvaliteten og præcisionen af behandlerens arbejde.

Stone Art:

Dette er en nål med større stivhed som er indlejret i et nålehylster, med en gennemsigtig spids der muliggør øget kontrol af farve flow.

Nålen er især designet til behandling af en tykkere hud, hvor nålens stivhed/hårdhed omsættes til ekstra power fra dens tryk og præcision, ved at skabe den perfekte pixel i den passende dybde.

Denne type nål fortrækkes især til behandleren med en let hånd.

Dragon Fly:

Disse nåle er meget fleksible akupunkturnåle til stor præcision. Nålen er designet med en gennemsigtig spids på hylsteret, for nemmere at kontrollere pigment flow, som giver dig en større præcision under pigmentering.

Den største fordel ved Dragon Fly er dens høje fleksibilitet. Dette resulterer i, at der opstår minimal traumatisering af huden og et højt pigment flow.

Denne nål er perfekt til at arbejde på sarte områder som læber og øjenlåg. Men også på en vanskelig og sensitiv hud. Desuden fortrækkes denne nål af begyndere.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.