kr. 249 ekskl. moms

OVA Miracle Drop Bronzite 1.2 – 5 ml

Absolut bestseller! En virkelig smuk mørkebrun farve med en tilpas varm undertone. Den bevarer en smuk, mættet farve i lang tid efter opheling. Denne pigment er også ideel til hårstrå teknikker eller naturlig ombre effekt.

Farve: mørkebrun

Undertone: varm

Effekt: intens varme, mørk farve, ingen misfarvning som rød

Område: øjenbryn

Teknik: hårstrå, ombre

Yderligere egenskaber: den fungerer godt til fedtet hud såvel som til arrede områder og efter fjernelse af pigmentering.

Kapacitet: 5ml

kr. 249 ekskl. moms

OVA Miracle Drop Bronzite 1.2 – 5 ml

Varenummer 001008 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

OVA Miracle drop PRO-linje

 

Denne linje blev skabt, for at imødese de mest erfarne og professionelle behandlere, som ekstrem effektiv og holdbar pigment.

 

Kombinationen af helt specielle ingredienser muliggjorde at skabe en helt unik formel. Men denne skabes en meget høj farvemætning, der desuden ikke skifter til uønskede farvenuancer efter opheling, eller når farven fader.

Resultatet er en palet af smukke og intense farver med en utrolig dækkeevne og lavt farvetab under opheling.

 

Magdelena Mazurek skabte OVA brandet baseret på 15 års erfaring. Og her skabtes OVA Miracle Drop paletten, af mange års erfaring i at arbejde med pigmenter.

 

Farveformlen giver mulighed for at opnå en ekstrem intens og varig effekt efter den første pigmentering. Dette reducerer også mængden af pigmenteringstid.

Du opnår en smuk og intens farve på kort pigmenteringstid takket være den meget høje farve koncentration. Miracle Drop giver dig mulighed for at arbejde med mange teknikker og den skaber en meget smuk pudder effekt.

 

Grundet et omhyggeligt udvalg af pigmenter reduceres uønskede farvenuancer som lakserød.
Til dem der er mere uerfarne anbefaler vi at vælge ”gentle drop” linjen i stedet for.
Ved anvendelse af denne linje, er det vigtigt at tænke over at de falmer minimalt under opheling, så der ikke opstår en overpigmentering.

 

Miracle Drop linjen består af 6 forskellige farver, noget for en hver smag, farve og ønske.

Hybridpigmenter som er halv organiske og halv inorganiske, giver en intens og meget mættende farve med høj dækkeevne. Det er desuden umuligt at opnå en orange/rød undertone.

Konsistensen en perfekt flydende til maskine brug, og sikrer en høj arbejdskomfort uanset teknik.

 

Pigmenterne overholder ikke REACH-lovgivningen. Grundet denne lovgivning kan Miracle Drop linjen anvendes i lande udenfor EU. Anvendes de i EU, må de ikke anvendes på huden.

Bemærk at denne linje udelukkende er til erfarne behandlere.

 

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.