kr. 249 ekskl. moms

OVA Gentle Drop Unakite 5.2 – 5 ml

Denne medium nuance af brun er helt fantastisk til at skabe et helt naturligt resultat. Makeup lavet af unakite kendetegnes ved en medium farveintensitet. Du vil med denne skabe en naturlig pigmentering til både hårstrå og skyggeteknikken.

Kan også anvendes som en meget let, eyeliner farve.

Farve: Medium, neutral brun

Intensitet: Medium

Område: Øjenbryn, øjenlåg

Teknik: Hårstrå, skygge

Ingredienser: Propylenglycol, Natrium Chloratum 0,9%, Ethanol, Glycerin, D-panthenol, CI77288, CI77499, CI77491, CI77266

Manual Gentle Drop OVA »

Sikkerhedsdatablad »

kr. 249 ekskl. moms

OVA Gentle Drop Unakite 5.2 – 5 ml

Varenummer 001007 Kategorier , , Mærke

Beskrivelse

OVA Gentle Drop

Er en linje som er en kombination af uorganiske mineraler. Med disse kan du skabe en let akvarel farve, sart og let og kunstnerisk med 100% kontrol over effekten da de er så naturlige og transparente.

 

Den innovative formel garanterer en fin fading af farven henover tid, uden den ændrer farve. Linjen her anvendes af både professionelle og begyndere. Takket være disse fantastiske pigmenter, vil du skabe pixels med lyse og sarte kanter.

 

OVA Gentle Drop formlen har gennemgået en lang række strenge tests og undersøgelse. Disse pigmenter er sikre for kroppen, og fri for kræftfremkaldende ingredienser og desuden nemme at fjerne med laser.

 

I overensstemmelse med REACH-direktivet (EU 2020/2081)

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.