kr. 249 ekskl. moms

OVA Gentle Drop Rubellite 6.3 – 5 ml

Intens, ædel rød. Beriget med et strejf af orange nuance. Efter heling opnås der en smuk rød farve. Rubellite er en ren, intens nuance.

Farve: rød
Tone: varm
Intensitet: medium/høj
Område: læber
Kapacitet: 5 ml

Husk! Farverne fra Ova Gentle drop lip line mister deres intensitet og lysstyrke efter heling. Farvebeskrivelser henviser til farven på helet pigmentering. REACH-kompatible pigmenter.

Desuden vil denne farve forsvinde over tid, til forskel fra mange andre læbefarver.

Propylenglycol, Natrium Chloratum 0,9%, Ethanol, Glycerin, D-panthenol, CI56110, CI73907, CI47005:1, CI 77891, CI77491

Manual Gentle Drop OVA »

Sikkerhedsdatablad »

kr. 249 ekskl. moms

OVA Gentle Drop Rubellite 6.3 – 5 ml

Varenummer 001007-1-2-1 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

OVA Gentle Drop

Er en linje som er en kombination af uorganiske mineraler. Med disse kan du skabe en let akvarel farve, sart og let og kunstnerisk med 100% kontrol over effekten da de er så naturlige og transparente.

 

Den innovative formel garanterer en fin fading af farven henover tid, uden den ændrer farve. Linjen her anvendes af både professionelle og begyndere. Takket være disse fantastiske pigmenter, vil du skabe pixels med lyse og sarte kanter.

 

OVA Gentle Drop formlen har gennemgået en lang række strenge tests og undersøgelse. Disse pigmenter er sikre for kroppen, og fri for kræftfremkaldende ingredienser og desuden nemme at fjerne med laser.

 

I overensstemmelse med REACH-direktivet (EU 2020/2081)

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.