kr. 249 ekskl. moms

OVA Gentle Drop Obsidian 5.3 – 5 ml

En mellembrun og let varm farve. Takket være den høje farvefleksibilitet og alsidighed kan du nemt tilpasse den mange hudtyper. Den er perfekt til dem med meget lille mængde af naturlige hår eller rekonstruktioner. Den er også den ideelle farve til mænd. Den heler ikke gråligt op takket være dens varme undertone.

Kan også anvendes som eyeliner.

Farve: Medium, med en let varm undertone

Intensitet: Medium

Område: Øjenbryn, øjenlåg

Teknik: Hårstrå, skygge

Yderligere egenskaber: farvefleksibilitet afhængig af intensiteten af ​​pigmentering

Ingredienser: Propylenglycol, Natrium Chloratum 0,9%, Ethanol, Glycerin, D-panthenol, CI77491, CI77288, CI77499, CI 77266

Manual Gentle Drop OVA »

Sikkerhedsdatablad »

kr. 249 ekskl. moms

OVA Gentle Drop Obsidian 5.3 – 5 ml

Varenummer 001006 Kategorier , , Mærke

Beskrivelse

OVA Gentle Drop

Er en linje som er en kombination af uorganiske mineraler. Med disse kan du skabe en let akvarel farve, sart og let og kunstnerisk med 100% kontrol over effekten da de er så naturlige og transparente.

 

Den innovative formel garanterer en fin fading af farven henover tid, uden den ændrer farve. Linjen her anvendes af både professionelle og begyndere. Takket være disse fantastiske pigmenter, vil du skabe pixels med lyse og sarte kanter.

 

OVA Gentle Drop formlen har gennemgået en lang række strenge tests og undersøgelse. Disse pigmenter er sikre for kroppen, og fri for kræftfremkaldende ingredienser og desuden nemme at fjerne med laser.

 

I overensstemmelse med REACH-direktivet (EU 2020/2081)

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.