kr. 249 ekskl. moms

OVA Gentle Drop Goldstone 5.5 – 5 ml

En meget smuk nuance af chokoladebrun. Anbefales især til korrigering af gammel farve med en grålig undertone. Takket være sin varme undertone, er denne farve perfekt til at neutralisere for kolde ophelede farver. Den gør sig også rigtig godt til problematisk hud, både hvis den er tyk, fedtet eller ekstrem tør. Den gør sig også godt til dem der ønsker en lys farve med varm effekt.

Farve: Varm chokoladebrun

Intensitet: Medium

Område: øjenbryn

Teknik: hårstrå, skygge

Yderligere egenskaber: ideel til at forfriske og korrigere (opvarme) grå ophelet farve.

Bemærkninger: i nogle hudtyper kan det ændre sig over tid til lidt varme nuancer.

Ingredienser:  233x5zxPropylenglycol, Natrium Chloratum 0,9%, Ethanol, Glycerin, D-panthenol, CI77499, CI77491, CI77288, CI77266

Manual Gentle Drop OVA »

Sikkerhedsdatablad »

kr. 249 ekskl. moms

OVA Gentle Drop Goldstone 5.5 – 5 ml

Varenummer 001003 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

OVA Gentle Drop

Er en linje som er en kombination af uorganiske mineraler. Med disse kan du skabe en let akvarel farve, sart og let og kunstnerisk med 100% kontrol over effekten da de er så naturlige og transparente.

 

Den innovative formel garanterer en fin fading af farven henover tid, uden den ændrer farve. Linjen her anvendes af både professionelle og begyndere. Takket være disse fantastiske pigmenter, vil du skabe pixels med lyse og sarte kanter.

 

OVA Gentle Drop formlen har gennemgået en lang række strenge tests og undersøgelse. Disse pigmenter er sikre for kroppen, og fri for kræftfremkaldende ingredienser og desuden nemme at fjerne med laser.

 

I overensstemmelse med REACH-direktivet (EU 2020/2081)

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.