kr. 249 ekskl. moms

OVA Gentle Drop Apatite 6.2 – 5 ml

En let røget og afdæmpet pink, der efter heling forbliver smuk og frisk og blander sig fantastisk med den naturlige læbefarve. En lidt varmere nuance end 6,1 – med en ferskennote. Apatit er kendetegnet ved stor fleksibilitet i tilpasning til forskellige designs og hudtoner. Vores favorit nr. 1!

Farve: dæmpet pink
Tone: neutral
Intensitet: medium
Område: læber
Bemærkninger: Til alle hudtoner
Kapacitet: 5 ml

Husk! Farverne fra Ova Gentle drop lip line mister deres intensitet og lysstyrke efter heling. Farvebeskrivelser henviser til farven på helet pigmentering. REACH-kompatible pigmenter.

Bemærk at denne farve vil forsvinde over tid til forskel fra mange andre læbefarver.

Propylenglycol, Natrium Chloratum 0,9%, Ethanol, Glycerin, D-panthenol, CI77491, CI15850:1, CI77891

Manual Gentle Drop OVA »

Sikkerhedsdatablad »

kr. 249 ekskl. moms

OVA Gentle Drop Apatite 6.2 – 5 ml

Varenummer 001007-1 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

OVA Gentle Drop

Er en linje som er en kombination af uorganiske mineraler. Med disse kan du skabe en let akvarel farve, sart og let og kunstnerisk med 100% kontrol over effekten da de er så naturlige og transparente.

 

Den innovative formel garanterer en fin fading af farven henover tid, uden den ændrer farve. Linjen her anvendes af både professionelle og begyndere. Takket være disse fantastiske pigmenter, vil du skabe pixels med lyse og sarte kanter.

 

OVA Gentle Drop formlen har gennemgået en lang række strenge tests og undersøgelse. Disse pigmenter er sikre for kroppen, og fri for kræftfremkaldende ingredienser og desuden nemme at fjerne med laser.

 

I overensstemmelse med REACH-direktivet (EU 2020/2081)

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.