kr. 700 ekskl. moms

Microblading U18 kniv 0,20 mm. (10 stk.)

Ecuri engangskniv til microblading

Microblading U18 0,20 mm. ink. pigmentkop – U-shape, og flexi knivhoved.

Dette unikke redskab anvender en patenteret teknik, som gør penetreringen endnu nemmere. Sammenlignet med regulærer knive, har Ecuris et elastisk knivhoved for at minimere skade af huden. Den vil gå nemt gennem huden, eller i hårdt arvæv.

  • Pigmenteringen vil gå nemmere ned i huden med mindre blødning. Micoblading er kun anbefalet til kvalificerede mikropigmentister.
  • Den mest hygiejniske måde at arbejde på. På grund af at hele kniven er engangs kan der ikke komme kropsvæsker ned i resten af kniven. Kniven forbliver klinisk rent.
  • Det er ikke nødvendigt at sterilisere
  • Sikker pen/kniv
  • Ecuri’s microbladingknive har en ergonomisk form. Det er derfor muligt at tegne endnu bedre og mere raffineret end med et andet redskab.

Indhold: 10 stk.

kr. 700 ekskl. moms

Microblading U18 kniv 0,20 mm. (10 stk.)

Varenummer 14 Kategori Mærke

Beskrivelse

Microblading er en teknik, som anvender en speciel kniv til pigmentering i epidermis, tæt på dermis. Microblading er et middel til at producere mere fyldige bryn.

I gennemsnit holder pigmenteringen sig pænt i 6-12 måneder. Pigmenteringen svinder gradvist efter ca. 6-12 måneder tilbagevender kunden for at få udført en “Retouch” behandling, for at genopfriske pigmenten. Alt hvad der er muligt med Make-up, kan laves med Microblading. Vær opmærksom på at anvende pen/kniv der er engangs! Andre pigmenterings knive, hvor kun knivbladende udskiftes er ikke tilladt af EC-forordningen.

Der findes mange slags pigmenteringsknive på markedet, fx findes der knive hvor kun ydrestykket skiftes, for at reducere udgiften til selve kniven. Men denne løsning er ikke godkendt.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser/kurser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.