Uddannelse i Pico Laser - Tatoveringsfjernelse

Pico laser er den mest effektive laser til tatoveringsfjernelse på markedet.

Hos os uddanner vi dig i den nyeste teknologi indenfor pico lasere. Du vil blive certificeret i at arbejde med en pico laser, men alle lasere er forskellige, og vi uddanner i den vi har. 

Uddannelsen giver dig:

Pris 10.000 kr.

ex. moms.

Fjern tatoveringer med Pico Laser

Flere og flere danskere vælger at lade sig tatovere og det er i dag blevet meget normalt og socialt acceptabelt at have tatoveringer. Det anslås at over 600.000 danskere – svarende til ca. 15%, har en eller flere tatoveringer. Hver 3 som har en en tatovering, fortryder og ønsker at få fjernet deres tatoveringer igen!

Det betyder også, at flere fortryder deres valg af tatovering. Med Pico laser kan vi hjælpe med at spole tiden tilbage og fjerne uønskede tatoveringer.

Laserbehandlingen anvendes også til at fjerne permanent makeup – ønsker du for eksempel at få fjernet tatoverede øjenbryn eller lipliner har vi stor erfaring med dette.

Sådan foregår tatoveringsfjernelse

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor Pico laser. Pico laser arbejder i Pico-sekunder hvilket gør at laseren arbejder yderst effektivt. Det betyder b.la. at der skal færre behandlinger til, og at du hurtigere kan se en effekt. Samtidig er Pico laseren mere skånsom og gør mindre skade på det omkringliggende væv.

Pico laseren udsender lys med et justeret antal bølgelængder afhængig af hvilken farve din tatovering har. Energien og varmen opbryder og ødelægger farvemolekylet i tatoveringen uden at påvirke det omkringlæggende væv. Farvepartiklerne bliver herefter absorberet og udskilt gennem kroppens naturlige forsvarsmekanismer (lymfe systemet). Det betyder, at tatoveringen forsvinder gradvist og at behandlingerne vil være adskilt af korte perioder til hvile for huden.

Pico Laseren kan også anvendes til den ekstremt populære Hollywood Carbon Peeling. Vi uddanner dog ikke i denne behandling, da den er underlagt kosmetisk lovgivning i Danmark.

Tatoveringsfjernelse

Premium uddannelse

Pakken indeholder
Uddannelse: kr. 10.000

10.000 kr.

ex. moms.

Der tages forbehold for prisændringer. Alle tilmeldinger er bindende og der refunderes ikke efter bekræftet kursusstart. Det er ikke muligt at få refunderet grundet sygdom. Eventuel erstatningsdag for fravær eller ved sygdom koster kr. 5.000 ekskl. moms.

Tilmeld uddannelse

Vi afholder uddannelser hver måned. Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, udfyld formularen nedenfor og vi vender retur.

Folk vælger Art by Nikka Academy

Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Afspil video
  • Færre behandlinger
  • Mindre traume i huden
  • Hurtigere regenerering af huden
  • Hurtig behandling
  • Maksimal effekt

Uddannelsen indeholder, grundig teori omkring laser, hud, anatomi, tatoverings analyse, praktisk gennemgang af Pico laser og udstyr, indstilling af håndstykke, praktisk gennemgang af cryo luftkøler, praktisk træning på modeller i hhv. tatoveringsfjernelse og fjernelse af gammelt permanent makeup, samt øvrige anvendelses muligheder. Uddannelsen er fordelt over 1 dag med teori og praktisk undervisning, kurset vil foregå i vores Academy i Silkeborg. Er der mere end 3 på et hold afholdes det over 2 dage.

I forhold til krav for uddannelsen, er der som sådan ingen krav eller regler fra SST. Derfor kan alle tage uddannelsen og arbejde med laser til tatoveringsfjernelse. Det er naturligvis en fordel, hvis man har en faglig relevant uddannelse, som kosmetolog, sygeplejerske eller behandler.

(Carbon peeling er underlagt den kosmetiske lovgivning, og må derfor ikke udføres uden ansvarlig læge for klinikken)

Der udleveres et certifikat for gennemført uddannelse.

Vi anbefaler bedøvelse forud for behandlingen, hvor der påføres bedøvelsescreme på det område som skal behandles i ca. 30-45 min. Bedøvelsescremen bedøver hudens overflade, hvilket gør at smerten og varmen fra laseren minimeres. Ud over bedøvelsescreme anbefaler vi at man tilkøber Cryo luftkøle teknik, som er en ekstern køleenhed, som anvendes før, under og efter behandlingen. Cryo køleren blæser koldt luft ud på huden overflade, hvilket minimere smerten betragteligt.